vergelijk online fotoboek maken logo

4 Instagram alternatieven

Ben je Instagram zat? Of gewoon op zoek naar een alternatieve applicatie, welke dezelfde – of zelfs geavanceerdere – opties biedt als het bekende en alom gebruikte Instagram? Hieronder volgen vijf ‘Instagram-like’ apps, welke je kunt downloaden op jouw computer.

1. PicYou

picyouPicYou is een applicatie welke veel weg heeft van Instagram. Met PicYou kun je je aanmelden met jouw Twitter of Facebook account. Je kunt met PicYou filters toevoegen aan je foto’s, waarmee je kunt werken met (op)leuke(nde) effecten als vintage, sepia en zwart-witfilters. Het leukste aan PicYou is, dat je een speciale filter kunt gebruiken welke jouw afbeelding een waar Polaroid-effect bezorgen kan, net als we dit gewend zijn van Instragram. Zo geef jij al jouw foto’s nét dat speciale (of oude) tintje. Nog een voordeel van PicYou, is het gemakkelijk kunnen delen van jouw (bewerkte) foto’s. Dit is mede te danken aan de mogelijkheid tot het verbinden met al jouw accounts op het social-media platform. Moeiteloos wissel je jouw plaatjes uit met vrienden op Twitter, Facebook of per mail. Snijd, knutsel en bewerk jouw plaatjes en show het resultaat binnen enkele seconden met de wereld. Daarnaast kun je middels PicYou ook gebruik maken van een sociaal netwerk; het programma beschikt namelijk over de mogelijkheid tot het liken en volgen van andere gebruikers.

2. Pixlr-o-Matic

pixl-o-maticPixlr-o-Matic staat bekend om de eindeloze mogelijkheden. En dat is niet zo raar. Met haar 25 filters, 31 film-effecten en 30 mogelijke stijlen om jouw kiekjes mee te omlijsten, is Pixlr-o-Matic veelzijdig en dat maakt het programma razend populair. Met Pixlr-o-Matic experimenteer je zonder moeite met eindeloos lijkende opties. Maak een foto met je webcam of upload deze van je computer en knutsel, bewerk en speel tot je erbij neer valt. En last, but not least: met Pixlr-o-Matic sla je foto’s gemakkelijk en snel online op, zodat je deze nooit meer kwijt zult raken. Pixlr-o-Matic is beslist de moeite waard!

3. Tiltshift Maker

tiltshiftmakerTiltshift Maker is een ware Instagram-like applicatie en daarmee meer dan aantrekkelijk voor iedere knutselaar op foto-gebied. It’s all in the name: wanneer je gebruik wilt maken van het ‘Tiltshift’ effect, zit je beslist goed met dit programma. Het is één van de populaire effecten van Instagram, welke niet beschikbaar is op vele sites en te downloaden bewerkingsprogramma’s. Tiltshift Maker heeft hier op ingespeeld en dit maakt het programma meer dan geliefd. Bewerk jouw foto’s gemakkelijk en snel middels een overzichtelijk en intuïtief programma: Tiltshift Maker!

4. Pixlr

pixlrPixlr betreft absoluut een goed en zelfs zeer aantrekkelijk alternatief op Instagram. Pixlr wordt gezien als één van de meest populaire fotobewerkingsprogramma’s ter wereld en dat is natuurlijk niet zomaar. Middels Pixlr bewerk je moeiteloos, snel en op een zeer professionele wijze jouw best geschoten plaatjes. Pixlr beschikt over oneindig veel opties om jouw foto’s te kunnen bewerken en verdient daarom absoluut een plaatsje in het top-5 lijstje Instagram-like applicaties voor gebruik via de computer. Ontdek jouw favoriete alternatief van Instagram… en bewerk jouw foto exact zoals jij wilt!

Leave a Reply

Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling