vergelijk online fotoboek maken logo

6 Redenen om een fotojaarboek te maken

Je maakt in een jaar tijd veel mee in je leven. Een prachtige vakantie, de geboorte van een kind of het trouwen van een familielid. Het zijn momenten waar je met plezier aan terug denkt en die je niet meer wil vergeten. We geven je zes redenen waarom je deze herinneringen mooi in een fotojaarboek kunt bewaren.

1. Een fotojaarboek maken is makkelijk

Tegenwoordig is het heel makkelijk om een fotojaarboek te maken. En je hoeft geen computer expert te zijn om het te kunnen. Het fotoprogramma dat je gebruikt om het jaarboek te maken helpt je namelijk bij iedere stap en eigenlijk kun je niets verkeerds doen. Tussendoor kun je het fotoboek ook opslaan om er later weer aan verder te gaan. Een fotojaarboek maken is makkelijk en iedereen kan het doen.

2. Vooral leuk om te doen!

Wanneer je een fotojaarboek gaat maken, zul je merken dat het leuk is om al die mooie foto’s weer terug te zien. De herinneringen aan de leuke momenten gaan dan weer leven en dat maakt het op zich al de moeite waard. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij het maken van een fotojaarboek. Zo kun je makkelijk teksten bij de foto’s zetten, de foto’s bewerken en allerlei effecten toepassen. Ook kun je werken met allerlei leuke sjablonen en thema’s waarmee je een bepaalde sfeer kunt creëren. Iedere keer ontdek je weer nieuwe mogelijkheden.

3. Herinneringen vast leggen

Met een fotojaarboek leg je herinneringen aan een afgelopen periode vast. Zo vervagen ze niet meer en komen ze netjes gebundeld bij elkaar. Wanneer je dit jaarlijks doet, heb je straks een mooi overzicht over de afgelopen jaren.

4. De beste momenten vastleggen

Bij het maken van het jaarboek, bepaal je zelf welke momenten je wel of niet wil bewaren. De minder leuke momenten laat je gewoon weg. Zo krijg je uiteindelijk een verzameling van de mooiste en leukste momenten van het afgelopen jaar.

5. Digitale foto’s in een papieren album

De foto’s bewerk je op de computer maar het uiteindelijke album wordt netjes op mooi fotopapier gedrukt. Je kunt het op deze manier altijd inzien en je hoeft niet eerst een computer aan te zetten om daar de foto’s op te bekijken. Een echt fotoalbum is fijn om in te bladeren.

6. Werken met thema’s

Je kunt fotoboeken tegenwoordig zeer eenvoudig maken met behulp van thema’s. Er zijn veel verschillende leuke thema’s voorhanden en fabrikanten komen steeds met nieuwe creatieve ideeën. Ze kun je ieder jaarboek een ander thema geven of verschillende thema’s in een jaarboek gebruiken (bijvoorbeeld sportief, natuur, creatief, modern of klassiek.) Door thema’s te gebruiken in je jaarboek, creëer je al snel een professioneel ogend album.

Leave a Reply

Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling