vergelijk online fotoboek maken logo

Apple fotoboek review: Mooie design fotoboeken?

Review geplaatst op:

Apple Drukwerk is een manier waarmee u gemakkelijk en snel een leuk fotoboek in elkaar kunt zetten op uw Apple apparaat. Hiervoor bent u alleen het programma iPhoto nodig. Apple staat bekend om haar gebruiksvriendelijke software, zoals ook geldt voor iPhoto (gratis voor elke Apple device)

iPhoto fotoboek software

iPhoto is een programma dat speciaal ontwikkeld is voor en door Apple. Met behulp van dit programma kunt u makkelijk al uw foto’s ordenen. iPhoto beschikt over de mogelijkheid om gezichten te herkennen in foto’s waar u een naam aan kunt geven. Zo heeft u alle foto’s waarin een bepaalde persoon voorkomt op een rijtje. Daarnaast is het ook mogelijk om en bepaalde naam aan een fotoreeks mee te geven. Zo heeft u de foto’s van een bepaalde gebeurtenis snel en makkelijk bij elkaar. Wanneer u een iPhone of iPad heeft en deze synchroniseert met iCloud, kunt u met gemak de foto’s die op uw mobiele apparaat staan bekijken op uw Mac. Wanneer u een fotoboek wilt maken kunt u in het programma een “nieuw fotoalbum” aanmaken. Vervolgens kunt u het soort kaft uitkiezen. Daarnaast kunt u met een paar klikken de lay-out voor uw fotoboek beslissen. Daarnaast kunt u onderschriften toevoegen.
Het programma is onder andere te downloaden op iMac, MacBook en iPad.

Keuze van Fotoboeken

Als u een fotoboek maakt kunt u in iPhoto ook kiezen uit verschillende soorten thema’s. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal fotoboek voor Reizen. Ook kunt u een fotoboek maken in compleet Oosterse stijlen of Amerikaanse stijl. Het maken van een fotoboek is in iPhoto erg makkelijk. Jij selecteert de foto’s, iPhoto plaatst ze op de goede plek in de lay-out. Wanneer iPhoto een foto heeft geplaatst kunt u dit natuurlijk altijd nog veranderen. De plaats waar een foto uiteindelijk in het boek moet komen is volledig aan u.

Keuze in Fotoboeken

De keuze in fotoboeken is bij Apple helaas niet groot.
Je kunt kiezen uit 3 verschillende groottes met een zachte kaft. Het gaat hierbij om de volgende afmetingen: 8,9 x 6,7 cm, 20 x 15 cm en 28 x 21,5 cm.
Bij de harde kaft zijn er slechts 2 formaten beschikbaar. Hierbij gaat het om de volgende afmetingen: 28 x 21,5 cm & 33 x 25,4 cm.
Ook is het mogelijk om uw eigen kalender of leuke ansichtkaarten te maken.
Daarentegen heeft u wel een uitgebreide keuze in verschillende thema’s, hierdoor lijkt geen enkel fotoboek dat u besteld bij Apple, op een ander.

Gebruik van de Software

Apple staat er om bekend makkelijke software te hebben. Wij namen de proef op de som om te kijken of dat ook geld voor iPhoto. De software waar u deze fotoalbums mee kunt maken.
Bij het opstarten van het programma valt meteen de overzichtelijkheid van Apple op. Het programma is gratis te downloaden uit de App Store en biedt veel functies omtrent fotobewerking. De foto’s die u in iPhoto invoegt worden automatisch op datum gesorteerd, als u van een aantal foto een bepaalde herinnering wilt maken is dat ook mogelijk.
Daarnaast is het programma erg makkelijk te gebruiken en valt de eenvoud meteen op.

Levertijd Resultaat van het Apple Fotoboek

Wij hebben een fotoboek laten drukken bij Apple, hieronder leest u het resultaat.
De kwaliteit van het fotoboek was goed, alle foto’s waren op prachtige resolutie en ook het door ons gekozen thema sloot prachtig aan bij onze foto’s. Het boek was gedrukt op hoogwaardig fotopapier en liet weinig te wensen over. Nadat we het boek betaald hadden en het drukwerk tot stand kwam hadden wij het boek binnen korte tijd in ons bezit en ruim binnen de levertijd. Het bladeren door dit prachtige fotoboek was ontzettend leuk om te doen met de hele familie. De kaft was extreem sterk en van prachtige kwaliteit.

Onze ervaring met Apple Drukwerk

Apple Drukwerk levert een goede kwaliteit foto’s en verschillende thema’s. De software zit zo in elkaar dat iedereen er mee kan werken. Het programma spreekt volledig voor zichzelf, en is zeer gebruiksvriendelijk. Foto’s worden automatisch gesorteerd op datum en tevens beschikt iPhoto over gezichtsherkenning.
Het bestellen van het boek ging ook erg gemakkelijk en binnen afzienbare tijd hadden we het boek in huis. Toen wij het boek ontvingen zag het er erg goed uit, wel hadden we iets meer verwacht in verhouding met de prijs.

Conclusie

Het in elkaar knutselen en bestellen van het fotoboek bij Apple ging erg gemakkelijk, wel hadden we meer verwacht voor de hoge prijzen die Apple vraagt voor haar fotoboeken. Ook waren we verbaasd over het kleine aantal keuzes tussen fotoboeken. Hierdoor krijgt deze ontzettend gebruiksvriendelijke software van ons een 6.

  • Levertijd:Vanaf dagen
  • Afmetingen: S t/m XL
  • Software: Mac only
  • Uniek: Direct vanuit iPhoto

Geef Een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

Beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading... Overlay
Lees alle ervaringen over de Apple fotoboek review: Mooie design fotoboeken?
Prijs vanaf €9,99
Levertijd dagen
Voor en nadelen
  • Direct vanuit iPhoto
  • Alleen te maken vanuit Apple devices
Vergelijk fotoboek
Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling