vergelijk online fotoboek maken logo

Review Fotoboeken van de Blokker, onze ervaringen..

Review geplaatst op:

Blokker is een bekend detailhandelconcern in Nederland. Wie kent de bekende oranje kleuren niet, wanneer er door een winkelstraat wordt gelopen? Blokker is een familiebedrijf dat al sinds 1896 bestaat en sindsdien een enorme groeispurt door heeft gemaakt. Blokker is digitaal vooral bekend geworden vanwege de unieke fotoservice die er wordt aangeboden. Online kan er een fotoboek gemaakt worden door klanten. Deze kan opgestuurd worden door Blokker naar het huisadres van klanten, maar het is ook mogelijk om deze zelf op te halen bij een filiaal van de Blokker. Blokker is dan ook een bedrijf waar u met een gerust hart uw foto’s aan toe kunt vertrouwen voor het creëren van een schitterend fotoboek.

Blokker fotoboek software

Via de website van Blokker kunt u gratis software downloaden voor het creëren van een mooi fotoboek. Deze software is helemaal gratis en is geschikt voor Windows. Het downloaden van de software is de eerste stap die gezet moet worden voor het maken van een mooi fotoboek. De software is binnen enkele minuten op uw computer gedownload, wanneer u direct aan de slag kunt met het creëren van uw persoonlijke fotoboek.

Keuze van fotoboeken

Er kan bij Blokker gekozen worden uit verschillende fotoboeken. U kunt kiezen uit een liggend of staand formaat. Het staande fotoboek is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een vierkant of extra groot formaat kiezen. Ook kunt u kiezen voor een fotoalbum met een leren omslag. Dit geeft een luxe uitstraling aan het fotoboek. De foto’s worden afgedrukt op echt fotopapier. Tevens kunt u bij Blokker ook kiezen voor spiraalfotoboeken en exclusieve verzamel fotoboeken.

Een fotoboek bij Blokker maken

De software van Blokker is erg gebruiksvriendelijk en daarom voor iedereen toegankelijk. De software zorgt ervoor dat de foto’s op uw computer direct zichtbaar zijn. De foto’s kunnen worden geselecteerd op naam of datum. Door op “Nieuw” te klikken kunt u starten met het maken van een fotoboek. U kunt dan kiezen uit de verschillende fotoboeken, waarna u direct aan de slag kunt. De foto’s kunt u naar het album toe slepen en gemakkelijk zelf bewerken.

De software van Blokker heeft een aantal unieke kenmerken. Het meest prettige aan deze software is, is dat u stap voor stap wordt begeleidt in het maken van het fotoboek. Na het kiezen van een fotoboek, kunt u bijvoorbeeld de dikte van een kader bepalen, maar ook in welke mate de schaduw een rol speelt bij de foto’s die in het fotoboek komen te staan.

Resultaat en levertijd van het fotoboek

Het fotoboek dat wij met de software met Blokker in elkaar gezet hebben, heeft gezorgd voor een fantastisch resultaat. Niet alleen werd het fotoboek prima op tijd geleverd, het zag er ook nog eens heel mooi uit, dit is wel relatief aangezien de levertijd voor fotoboeken op 14 dagen / 2 weken staat wat erg lang is. Ook bestaat er de mogelijkheid om het fotoboek zelf op te halen in de winkel. Dit is zeker aan te raden wanneer u in de buurt van een vestiging van de Blokker woont.

Onze ervaring met Blokker

Onze ervaring met de software van Blokker is positief. Het is namelijk allemaal gemakkelijk online te realiseren, zonder dat u er de deur voor uit hoeft, denk je, je moet namelijk het boek wel afhalen in een winkel. Het duurt misschien een paar minuutjes om de software te installeren, maar het resultaat van het fotoboek kan goed. U kunt het namelijk helemaal zelf maken zoals u het wilt hebben. De betaling van het fotoboek was ook snel geregeld. Wij zouden een eventueel volgend fotoboek bij Blokker bestellen als de prijs het belangrijkste is.

Conclusie

De voordelen met het werken met de software van Blokker, zit hem vooral in de enorme keuzevrijheid die er is. Er zijn talloze fotoalbums waar u uit kunt kiezen. Tegelijkertijd is dat misschien ook direct de valkuil. Het kan soms een beetje onoverzichtelijk overkomen. Ook kan het nadelig zijn dat de software op uw computer geïnstalleerd moet worden en dat het niet online te realiseren is. Als er echter naar het resultaat gekeken wordt, dan zijn wij tevreden, het is geen top kwaliteit maar voldoende. Het fotoboek ziet er namelijk fatsoenlijk uit.

 • Levertijd:Vanaf 14 dagen
 • Fotoproducten: A3 Liggend, A4 Liggend, A4 Staand, A5 20 x 15 cm, A6 Klein 14 x 10 cm, Vierkant 14 x 14 cm, Vierkant 21 x 21 cmn, Vierkant 30 x 30 cm
 • Afmetingen: S t/m XL
 • Software: Windows only
 • Uniek:

Ervaringen met de Review Fotoboeken van de Blokker, onze ervaringen..

 1. Marja S says:

  Kwaliteit is wel oke, geen top boek maar ook niet slecht. Was niet uitermate tevreden dus ben ik gaan zoeken op internet. Ze zeggen dat de boeken van CEWE van erg hoge kwaliteit zijn…

 2. Chantal90 says:

  Een heel mooi boek ontvangen. Mocht zelf kiezen waar ik een fotoalbum ging maken voor mijn verjaardag. Heb het boek bij Blokker gemaakt en deze 2 weken later opgehaald. Het is heel mooi geworden, een goede tip!

Geef Een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

blokker

Beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading... Overlay
Lees alle ervaringen over de Review Fotoboeken van de Blokker, onze ervaringen..
Prijs vanaf €5,99
Levertijd 14 dagen
Voor en nadelen
 • Alleen afhalen in de winkel
Maak nu je fotoboek
Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling