vergelijk online fotoboek maken logo

CEWE Fotoboek review

Review geplaatst op:

Cewe is een bedrijf uit Nunspeet en biedt een prima fotoservice tegen een betaalbare prijs. De klantenservice van het bedrijf is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar en dat is een uniek concept. Naast het maken van fotoboeken is het ook mogelijk om bijvoorbeeld wenskaarten, wanddecoraties en kalenders te laten maken met je foto’s er op gedrukt. Er zijn bij het talloze mogelijkheden om foto’s af te laten drukken op diverse producten. Het Cewe fotoboek is enorm populair en doet het goed bij veel mensen.

Cewe fotoboek software

Wanneer je een fotoboek wilt gaan maken via Cewe, dan kun je eerst de gratis software van het bedrijf downloaden. De software is eenvoudig en snel te downloaden. Houd er rekening mee dat je computer over minimaal 512 MB RAM geheugen moet beschikken. Daarnaast kun je bij Cewe er ook voor kiezen om online een fotoalbum te maken. Gemakkelijk wanneer je geen zin en tijd hebt om apart ook nog eens de software te downloaden.

Keuze van fotoboeken

Je kunt bij Cewe kiezen uit 9 verschillende formaten van het fotoboek. Je kunt kiezen uit een staand of liggend exemplaar. Uiteraard zijn daarin qua maten ook weer verschillende keuzes mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een mini fotoalbum te maken. Vooral erg leuk wanneer je iemand een kleinigheidje cadeau wilt doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen uit een harde of een softe cover. Een schriftomslag is ook mogelijk. De foto’s worden gedrukt op papier van stevige en goede kwaliteit.

Het maken van een fotoboek bij Cewe

Het maken van een fotoboek bij Cewe is zeker niet moeilijk. Na het downloaden van de software kun je direct aan de slag met het maken van een fotoalbum. Wanneer je er voor gekozen hebt om geen software te downloaden, dan kun je direct al de titel van je fotoalbum invoeren en aan de slag gaan. Indien gewenst kun je gebruik maken van de fotoboek-assistent. Deze helpt je om stap voor stap je fotoboek samen te stellen. Dat is zeker aan te raden wanneer je niet heel handig bent met fotosoftware of een computer. Je hoeft alleen maar je map met foto’s te selecteren, een stijl en omslag te kiezen en de rest wijzigt zich vanzelf.

De software zorgt er voor dat er een prachtig fotoalbum wordt gemaakt. De pagina’s en foto’s in het album kun je allemaal digitaal bewerken. Een foto groter of kleiner maken is dus geen enkel probleem. Rode ogen kun je gemakkelijk bewerken op foto’s en daarnaast kun je tekstblokjes toevoegen bij de foto’s.

Cewe levertijd en het resultaat

Wij waren blij verrast dat het fotoboek zo snel werd thuisbezorgd door Cewe. Binnen 5 werkdagen ontvingen wij het fotoboek in huis, ruim binnen de gemelde levertijd. Cewe zelf vermeldt een levertijd van 4-6 afhankelijk van of het een soft of hardcover is. Er werd ook een mogelijkheid geboden om het fotoboek af te halen bij een servicepunt, maar daar hebben wij zelf niet voor gekozen.

Onze ervaring met Cewe

Wij zijn heel erg te spreken over de fotoservice van Cewe. Niet alleen het resultaat was erg verrassend, maar ook de software is uitstekend te gebruiken, alhoewel deze soms even haperde. De fotoboek-assistent helpt je bij het maken van de juiste beslissingen. Wanneer er vragen zijn, kun je altijd terecht bij de klantenservice en dat sprak ons erg aan. Wij hebben er dan zelf niet voor gekozen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de design service. Het fotoboek wordt dan helemaal voor je ontwerpen. Altijd handig wanneer je zelf geen zin of tijd hebt. Het fotoboek zelf was ook van uitstekende kwaliteit en daarnaast mag ook niet vergeten worden dat de levertijd van het fotoboek helemaal aan de verwachtingen voldeed, namelijk binnen 5 werkdagen. Precies zoals op de website ook vermeld staat.

Conclusie

Wij zijn erg tevreden met Cewe. In het vervolg zouden wij zeker weer gebruik maken van de fotoservice van Cewe. Zelf hebben wij eigenlijk alleen maar voordelen ervaren en geen enkel nadeel. We hebben best al regelmatig ergens een fotoboek laten maken, maar deze webwinkel blinkt zeker uit op het gebied van gemak, service en kwaliteit. Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf dat een uitstekende fotoservice kan leveren, dan kun je bij Cewe uitstekend terecht!

  • Levertijd:Vanaf dagen
  • Afmetingen: S t/m XL
  • Software: Windows, Mac en Linux
  • Uniek:

Geef Een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading...

cewe

Beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading... Overlay
Lees alle ervaringen over de CEWE Fotoboek review
Prijs vanaf €7,95
Levertijd dagen
Voor en nadelen
  • Leverancier van bijna alle retail boeken
Vergelijk fotoboek
Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling