vergelijk online fotoboek maken logo

MyPhotoFun review: je fotoboek helemaal zelf maken

Review geplaatst op:

MyPhotoFun is opgericht in 2004 en is een fotoboek leverancier van het eerste uur. Het bedrijf is actief in diverse landen binnen Europa. MyPhotoFun heeft veel grafische kennis en al meer dan 25 jaar ervaring. Daarmee weet het bedrijf zich te onderscheiden van andere fotoboek leveranciers. Er kan gemakkelijk digitaal betaald worden voor het fotoboek. Nadat het fotoboek online is ingeleverd en de betaling ontvangen is, dan kan het fotoboek al geleverd worden vanaf 3,5 werkdag. Het is daarom zeker de moeite waard om hier je fotoboek te laten maken.

MyPhotoFun software

Een fotoboek is gemakkelijk te maken bij MyPhotoFun door het downloaden van software op je computer. Na het downloaden van de software, kun je beginnen met het kiezen van een product en kun je de foto’s en eventuele bijschriften gaan plaatsen. Wanneer je tevreden bent over het resultaat, dan kun je het fotoboek digitaal versturen aan MyPhotoFun, waarna het fotoboek helemaal naar wens gemaakt wordt.

Wanneer je geen zin en tijd hebt om met behulp van de software een fotoboek in elkaar te zetten, dan kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de gratis ontwerpservice. Je hoeft dan maar drie simpele stappen te doorlopen. Je kiest de foto’s uit voor het fotoboek en de stijl waarin het fotoboek moet worden gemaakt. De albumspecialist gaat dan voor je aan de slag, waarna je het resultaat online kunt bekijken en verbeteren.

Keuze van fotoboeken

Je kunt bij MyPhotoFun kiezen uit verschillende soorten fotoboeken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een staand of liggend formaat fotoboek. Een extra groot of vierkant fotoboek is ook mogelijk. Wil je het fotoboek een luxe uitstraling geven, dan kun je kiezen voor een lederen omslag. Uiteraard is het mogelijk om je foto’s op echt fotopapier af te laten drukken. Er zijn dus voldoende opties waar je uit kunt kiezen om er een mooi fotoboek van te maken!

Maken van een fotoboek bij MyPhotoFun

De gratis fotoboek software van MyPhotoFun helpt je bij het samenstellen van een mooi fotoboek. Het software programma brengt je direct naar uw map met afbeeldingen op je computer. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar de foto’s. Wanneer je kiest voor “Nieuw” in het software programma, dan kun je een selectie maken uit de diverse fotoalbums. Wanneer je het fotoalbum gekozen hebt, kun je direct aan de slag door foto’s naar het album toe te slepen.

Er kan gekozen worden om ook gebruik te maken van bijvoorbeeld schaduwen en kaders bij de foto’s. Dat maakt de software van MyPhotoFun erg uniek en levert veel ontwerpplezier op. De software is verder erg makkelijk te gebruiken.

MyPhotoFun levertijd en resultaat van het fotoboek

MyPhoyoFun levert het boek ruim binnen de gestelde levertijd af in een nette verpakking. Het resultaat van het fotoboek is verbluffend! Niet alleen was de software gemakkelijk te gebruiken, ook de kwaliteit van het fotoboek is erg goed. De snelle levertijd heeft ervoor gezorgd dat wij erg tevreden zijn over het eindresultaat van MyPhotoFun. Omdat de foto’s zijn gedrukt op fotopapier zorgt dit voor een extra mooie uitstraling van de foto’s. Wij zijn ontzettend blij met het fotoalbum.

Onze ervaring met MyPhotoFun

Juist de mogelijkheden waar je uit kunt kiezen bij MyPhotoFun maken het tot een aantrekkelijke online foto aanbieder. De gratis ontwerpservice die wordt geboden, is erg handig wanneer je bijvoorbeeld geen tijd hebt om de foto’s zelf te ontwerpen en vorm te geven in het fotoalbum. Wij hebben daar zelf niet voor gekozen, maar we zouden dat een volgende keer best eens willen proberen. Juist omdat we zo tevreden zijn over het resultaat van MyPhotoFun. Het is niet alleen erg handig allemaal, het gaat ook nog eens supersnel. Juist daarom is MyPhotoFun een echte aanrader.

Conclusie

Het samenstellen van een fotoboek bij MyPhotoFun is ons erg bevallen. De software van MyPhotoFun is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om geld terug te krijgen wanneer we niet tevreden zijn over het resultaat. Echter was daar bij ons geen sprake van! Het installeren van de software op de computer is misschien het enige minpunt van MyPhotoFun. Dat duurt namelijk enkele ogenblikken. Gelukkig is dit op te lossen door gebruik te maken van de gratis software van MyPhotoFun. In het vervolg zouden wij ook zeker weer kiezen voor MyPhotoFun. Juist ook omdat de service uitstekend is en wij er altijd terecht konden wanneer we vragen hadden over het fotoboek en bijvoorbeeld de levering van het fotoboek.

  • Levertijd:Vanaf dagen
  • Fotoproducten: A3 Liggend, A4 Liggend, A5 20 x 15 cm, A6 Klein 14 x 10 cm, Vierkant 14 x 14 cm, Vierkant 21 x 21 cmn, Vierkant 30 x 30 cm
  • Afmetingen: S t/m XL
  • Software: Windows only
  • Uniek: Fotoboek ontwerp service

Ervaringen met de MyPhotoFun review: je fotoboek helemaal zelf maken

  1. Tevreden klant says:

    Erg tevreden met mijn fotoboek. Goede kwaliteit, nette verzending en optijd binnen voor de verjaardag van mijn zus.

Geef Een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (153 votes, average: 4.55 out of 5)
Loading...

MyPhotoFun

Beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (153 votes, average: 4.55 out of 5)
Loading... Overlay
Lees alle ervaringen over de MyPhotoFun review: je fotoboek helemaal zelf maken
Prijs vanaf €12,95
Levertijd dagen
Voor en nadelen
  • Gratis ontwerp service
  • Windows only
Maak nu je fotoboek
Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling