vergelijk online fotoboek maken logo

Review PosterXXL: Goedkoop, maar ook duurkoop?

Review geplaatst op:

PosterXXL is een bedrijf waar je gemakkelijk online een fotoboek kunt samenstellen. Naast het maken van fotoboeken, is het ook mogelijk om de foto’s in andere accessoires te gebruiken. Dit kunnen bijvoorbeeld agenda’s zijn, maar ook kaarten en kalenders. Wanneer je graag op een unieke wijze fotoboeken wilt laten maken, dan kun je uitstekend terecht bij PosterXXL. Wanneer je een fotoboek hebt laten ontwerpen en deze is klaar, dan wordt deze bij je thuisbezorgd door PosterXXL. Je hoeft er zelf niet de deur voor uit.

PosterXXL software

Voor het ontwerpen van een fotoboek bij PosterXXL is er geen aparte software nodig. Je hoeft dus ook helemaal niets te downloaden van een software programma. Je kunt direct aan de slag gaan met het ontwerp van je fotoboek. Je kunt al binnen 3 minuten klaar zijn met het ontwerpen van een fotoboek bij PosterXXL. Dat maakt het ontwerpen van een fotoboek erg leuk en leerzaam. Daarbij moeten we wel opmerken dat de functies beperkt zijn.

posterxxl ontwerpenposterxxl uploadenposterxxl fotoindeling

Met PosterXXL ga je dus online aan de slag. Doordat je niets hoeft te downloaden, maar gemakkelijk online kunt ontwerpen, is een fotoboek veel sneller klaar. Dat is voor jou natuurlijk alleen maar voordelig!

Keuze van fotoboeken

Je kunt bij PosterXXL kiezen uit verschillende formaten van het fotoboek. Zo zijn er diverse varianten beschikbaar van een fotoboek met harde kaft. Er zijn verschillende maten waar je uit kunt kiezen en daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen uit een staand of liggend formaat van het fotoboek. Totaal zijn er 6 ontwerpen beschikbaar van de harde kaft, waar je uit kunt kiezen voor het creëren van een mooi fotoalbum. Tevens is het ook mogelijk om te kiezen voor een softcover, een viltcover, linnen, papier en een fotopapier fotoboek. Uiteraard moet je kiezen voor een fotoboek dat je het meeste aanspreekt.

Maken van een fotoboek bij PosterXXL

Het maken van een fotoboek bij PosterXXL gaat heel eenvoudig. Je kiest eerst het materiaal fotoboek dat je wilt en daarna het gewenste formaat. Wanneer jij je keuze hebt gemaakt, dan komt het fotoalbum online tevoorschijn. Je kunt de foto’s van je computer downloaden. Het is mogelijk om te kiezen uit diverse thema’s en designs voor het maken van het fotoalbum. Door de foto’s te slepen, kun je een geheel eigen fotoalbum creëren. Daarnaast is het ook mogelijk om stukjes tekst bij de foto’s te schrijven en het album een titel te geven.

Omdat je online aan het ontwerpen bent, gaat alles veel sneller. Je kunt de foto’s online gemakkelijk groter of kleiner maken. Wanneer je ontevreden bent over een foto, dan kun je deze altijd weer verwijderen. Het ontwerpprogramma is erg gemakkelijk te gebruiken. Zelfs voor iemand die niet veel verstand heeft van computers, kan hier uitstekend mee uit de voeten.

Levertijd en het resultaat van het fotoboek

Ons fotoboek laten maken bij PosterXXL heeft alle verwachtingen overtroffen de aflevering binnen de gestelde levertijd in een nette en stevige verpakking is plus punt nummer een. De snelle levering heeft niets afgedaan aan het mooie eindresultaat. Het gevoel dat wij zelf al hadden bij de website, was ook kenmerkend voor het toegestuurde fotoboek. Alles was prima in orde. En daar waren wij natuurlijk erg blij mee!

Onze ervaring met PosterXXL

Onze ervaring met PosterXXL is erg positief. Vooral de gebruiksvriendelijke website van PosterXXL maakte het ontwerpen ook nog eens erg leuk. Daarom hebben wij ook geen spijt gehad dat wij ons fotoboek hebben ontwerpen bij PosterXXL. We zijn erg tevreden met het resultaat. De kwaliteit van de foto’s in het fotoboek is uitstekend. Ook de levertijd was dik in orde.

Conclusie

Wij zijn te spreken over PosterXXL. De grote pluspunten van deze online fotoboeken-ontwerper zijn onder andere de gebruiksvriendelijke website en het feit dat er geen software gedownload hoeft te worden. Dat heeft er voor gezorgd dat het hele proces sterk versneld werd. Een minpunt van PosterXXL kan wel zijn dat de levertijd best lang is. Er staat 10 tot 12 werkdagen op de website en dat is misschien niet voor iedereen even prettig. Wanneer je snel een fotoboek in huis wilt hebben, dan is dit misschien niet de beste optie. Al staat daar tegenover dat ons fotoboek binnen de daarvoor gestelde termijn werd geleverd door PosterXXL. Voor de kwaliteit van het fotoboek zouden wij zeker een volgende keer weer een bezoek brengen aan de website van PosterXXL, deze is namelijk ruim in orde.

  • Levertijd:Vanaf dagen
  • Fotoproducten: A3 Liggend, A4 Liggend, A4 Staand, A5 15 x 20 cm, A5 20 x 15 cm, A6 Klein 14 x 10 cm, Vierkant 21 x 21 cmn, Vierkant 30 x 30 cm
  • Afmetingen: S t/m XL
  • Software: Online
  • Uniek: Goedkoop

Ervaringen met de Review PosterXXL: Goedkoop, maar ook duurkoop?

  1. Rensje says:

    Prima service, review klopt, goede kwaliteit maar lange levertijd. Maar daar betaal je ook minder voor een fotoafdruk. Gr Rens

Geef Een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

posterxxl logo

Beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading... Overlay
Lees alle ervaringen over de Review PosterXXL: Goedkoop, maar ook duurkoop?
Prijs vanaf €9,99
Levertijd dagen
Voor en nadelen
  • Goedkoop
  • Levertijd van 10 dagen
Maak nu je fotoboek
Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling