vergelijk online fotoboek maken logo

Print-Things.nl Review en ervaringen

Review geplaatst op:

Wilt u foto’s online laten afdrukken? Het bedrijf Print Things is een van de aanbieders van deze service. Door gebruik te maken van het Print Things softwareprogramma, kunt u uw digitale foto’s laten ontwikkelen. Er kan worden gekozen voor verschillende afdrukmogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om diverse kalenders, wenskaarten en agenda’s samen te stellen met uw gewenste foto’s. Er kan ook een fotoboek worden ontworpen met de Print Things software.

Print Things fotoboek software

Print Things beschikt over een veelzijdig fotoboek softwareprogramma. Met dit programma kunt u een gewenst fotoboek samenstellen. De software hoeft niet te worden gedownload. Het programma kan direct via de website worden gestart. Maak een gratis account aan op de website van print Things, en begin vervolgens met het samenstellen van uw gewenste fotoboek.

U dient met een aantal punten rekening te houden wanneer u foto’s gaat uploaden met het programma van Print Things. De resolutie van de foto’s mag uit maximaal 30 megapixels bestaan, en de maximale ruimte die een foto in beslag mag nemen is 20 Megabytes. Er kunnen alleen JPG bestanden worden geüpload.

Keuze van fotoboeken

Als u een fotoboek gaat samenstellen, kunt u kiezen uit veel verschillende formaten en ontwerpen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een groot fotoboek met het formaat 30 x 30 cm, of een pocket fotoboek met formaat 15 x 10 cm. Er kan ook gekozen worden voor een medium formaat van 18 x 13 cm.

Wanneer u een fotoboek gaat samenstellen heeft u diverse keuzemogelijkheden. Er kan onder andere worden gekozen voor liggende en staande exemplaren. Andere opties zijn het vierkante fotoboek of het speciale kinderboek thema. Kies voor een uitvoering die past bij uw wensen. Een luxe fotoboek uitvoering is bijvoorbeeld geschikt voor fotocollecties van belangrijke gebeurtenissen, zoals geboortes of bruiloften.

Het maken van een fotoboek bij Print Things

Nadat u het gewenste formaat en design heeft gekozen, kunt u de gewenste foto’s gaan uploaden. Vervolgens kunt u de foto’s naar de kaft en de bladzijden van uw geselecteerde fotoboek slepen. Wanneer u begint met het ontwerpen van uw fotoboek wordt u van verschillende tips voorzien. Tijdens het ontwerpen kunt u de tips opnieuw bekijken. Zo wordt het eenvoudiger om het fotoboek samen te stellen.

De software van Print Things beschikt over diverse unieke features. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een ruim aantal cliparts. Dit zijn toevoegingen als tekstballonnen, letters en striptekeningen. De cliparts geven een vrolijk karakter aan uw fotoboek. Een andere unieke feature is de mogelijkheid om uw foto’s op verschillende manieren te bewerken. U kunt bijvoorbeeld schaduweffecten toevoegen, of de foto’s ronde vormen geven. Wanneer u geen zin heeft om zelf aan de slag gaan, of als u in zeer korte tijd een fotoboek wilt samenstellen, kunt u gebruik maken van de Magini. Wanneer u kiest voor deze optie hoeft u alleen de gewenste foto’s te selecteren en een titel te kiezen. Het softwareprogramma van Print Things zal vervolgens automatisch een fotoboek voor u samenstellen met uw geselecteerde foto’s.

Levertijd en het resultaat van het fotoboek

We stelden een fotoboek samen, en lieten het naar ons adres versturen. Print Things geeft op hum website aan dat de bestelling binnen een termijn van vijf werkdagen wordt verzonden. Wij bestelden het fotoboek vierkant M. Die werd na drie dagen in goede staat bij ons afgeleverd, ruim binnen de levertijd dus. Het fotoboek was van een goede kwaliteit, en de geprinte foto’s waren erg helder.

Onze ervaring met Print Things

Er hoefde geen ingewikkelde software te worden gedownload. We konden dus meteen beginnen met het ontwerpen van het fotoboek. Het samenstellingsprogramma oogde in eerste instantie wat chaotisch en onduidelijk. Het samenstellen werd wel vergemakkelijkt door de handige tips die vooraf werden gegeven. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden voor fotoalbums, was het eenvoudig om een persoonlijk en uniek fotoboek samen te stellen.

Conclusie

Voordelen van Print Things

 • U kunt geld besparen op uw bestellingen, door gebruik te maken van de aanbiedingsacties en kortingsvouchers van Print Things.
 • Er kan worden gekozen uit veel verschillende fotoboek ontwerpen, zoals grote en kleine formaten, en het is ook mogelijk om een kinderfotoboek samen te stellen.
 • Foto’s kunnen eenvoudig worden geüpload naar het softwareprogramma.
 • De prijzen van de Print Things producten zijn voordelig.
 • Het softwareprogramma beschikt over bijzondere afdrukmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld bladzijden die in elkaar over lopen.

Nadelen van Print Things

 • Wanneer u gebruik maakt van de software van Print Things heeft u diverse ontwerpmogelijkheden. Door al deze opties kan het programma echter ook als overweldigend en chaotisch worden ervaren.
 • Door onnauwkeurigheid van de software lopen de foto’s soms niet helemaal gelijk.
 • Verouderde software met een onduidelijke indeling.

Print Things beschikt over een uitgebreid samenstellingsprogramma, waarmee u mooie en bijzonder fotoboeken kunt ontwerpen. Het is in eerste instantie wat ingewikkeld om een fotoboek samen te stellen met de software van Print Things. De vele functies en de indeling van het programma, zorgen er voor dat de software in het begin wat overweldigend en chaotisch overkomt. Over het algemeen is Print Things een degelijk programma, met een redelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

 • Levertijd:Vanaf 10 dagen
 • Fotoproducten: A4 Liggend, A4 Staand, A5 15 x 20 cm, A5 20 x 15 cm, A6 Klein 14 x 10 cm, Vierkant 14 x 14 cm, Vierkant 21 x 21 cmn, Vierkant 30 x 30 cm
 • Afmetingen: S t/m XL
 • Software: Online (met Java)
 • Uniek: Kinderboek maken

Ervaringen met de Print-Things.nl Review en ervaringen

 1. RS says:

  Prima fotoboek, komt alleen iets korrelig over maar dat is bij alle fotoboeken. Klantenservice is ook goed!

 2. Heddema says:

  Goede ervaringen met Print Things, voornamelijk voor andere afdrukken. Maar ik zoch op ervaringen om een goed fotoboek te maken en kwam ik deze review van Print Things tegen.

Geef Een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...

print things

Beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading... Overlay
Lees alle ervaringen over de Print-Things.nl Review en ervaringen
Prijs vanaf €8,95
Levertijd 10 dagen
Voor en nadelen
 • Groot en goedkoop aanbod
 • Software is beperkt
Maak nu je fotoboek
Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling