vergelijk online fotoboek maken logo

Smartphoto.nl Is het smart hier je fotoboek te maken?

Review geplaatst op:

Smartphoto.nl is een bedrijf waar je op diverse manieren foto’s kunt laten afdrukken. Smartphoto.nl is een toonaangevend bedrijf en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en aflevering van fotoproducten. Natuurlijk zijn de fotoproducten van hoge kwaliteit. Naast het afdrukken van foto’s in een fotoalbum, kunnen er ook foto’s op mokken, doeken en kalenders worden afgedrukt. Voor Smartphone.nl is het belangrijk dat kostbare en persoonlijke herinneringen op een originele en unieke wijze worden vastgelegd. Wanneer je op zoek bent naar een geschikt bedrijf om je foto’s op te vereeuwigen, dan kun je uitstekend slagen met een bezoek aan Smartphoto.nl.

Smartphoto.nl fotoboek software

Wanneer je gebruik gaat maken van de mogelijkheid om via de website van Smartphoto.nl een fotoboek te maken, dan hoeft er geen aparte software gedownload te worden op je computer. Je kunt direct aan de slag gaan met het maken van je fotoboek via de website. Dat maakt het maken van een fotoboek extra leuk, omdat je niet hoeft te wachten op een lang installatieproces.

Keuze van fotoboeken

Bij Smartphoto.nl kun je kiezen uit diverse soorten fotoboeken. Je kunt kiezen voor staande en liggende fotoboeken. Natuurlijk zijn er ook vierkante modellen verkrijgbaar. Uiteraard kun je ook kiezen voor een deluxe uitvoering. Deze is uitermate geschikt wanneer je graag een luxe uitvoering van een fotoboek wilt aanschaffen. Het papier waar de foto’s op worden gedrukt is van uitstekende kwaliteit, zodat je zeker waarde krijgt voor je geld.

Het maken van een fotoboek bij Smartphoto.nl

Het maken van een fotoboek bij Smartphoto.nl gaat redelijk eenvoudig in zijn werk. Je kiest voor “Fotoboek” op de website, waarna je direct een keuze kunt maken uit de collectie fotoboeken. Kies je voor een staand of liggend formaat? Een eenvoudige uitvoering, of toch juist die luxe uitvoering? Je ziet ook direct wat je kwijt bent aan kosten, wanneer je een fotoalbum hebt gekozen. Door op “Maak jouw fotoboek” te klikken ga je verder met het ontwerpen van je fotoboek. Zo kun je onder andere een titel kiezen voor je fotoboek. Je kunt tevens kiezen voor een bepaalde categorie. Dit kan bijvoorbeeld het onderwerp Vakantie zijn, of wanneer het een fotoalbum van je baby wordt, kies je voor de categorie Kids. Daarna kun je direct aan de slag met het uploaden van je foto’s.

Wanneer je het product gekozen hebt en je de foto’s gaat uploaden vanaf je computer, kun je de foto’s naar het digitale album slepen. Je hebt dan de mogelijkheid om het lay-out aan te passen, te kiezen voor een bepaalde achtergrond en kaders toe te voegen. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt!

Levertijd en het resultaat van het fotoboek

Heel kort nadat wij het fotoboek hadden gemaakt via Smartphoto.nl, kregen we het al thuisgestuurd. Dit was binnen de levertijd van 5 dagen die Smartphoto.nl op de website vermeld. Natuurlijk waren wij daar erg blij mee. Daarnaast wisten we ook direct wat we kwijt waren aan verzendkosten. Deze staan namelijk overzichtelijk vermeld op de website van Smartphoto.nl.

Onze ervaring met Smartphoto.nl

Wij waren zelf erg tevreden over Smartphoto.nl. Enerzijds kwam dat door het gemakkelijke stappenplan dat we konden doorlopen op de website. Het maken van het fotoboek was zeker niet moeilijk. Het is ontzettend handig om zonder het installeren van software op je computer, toch een mooi fotoalbum te maken. Daarnaast was het fotoboek ook van goede kwaliteit. Gelukkig werd het fotoboek op tijd naar ons huisadres verzonden.

Conclusie

Wij zouden het maken van een fotoboek bij Smartphoto.nl zeker aanraden. Enerzijds heeft dat te maken met het feit dat er geen aparte software gedownload hoeft te worden. Anderzijds is ook de kwaliteit van het product uitstekend. Het enige nadeel wat wij hebben ervaren, is dat de website soms een beetje chaotisch en onoverzichtelijk kan overkomen. Er moeten aardig wat stappen genomen worden, wil het gewenste resultaat bereikt worden. Als we echter kijken naar de kwaliteit die er geleverd is met het fotoboek, dan zijn wij dik tevreden over het resultaat en zouden wij de volgende keer ook weer met een gerust hart kiezen voor Smartphoto.nl.

  • Levertijd:Vanaf dagen
  • Afmetingen: S t/m XL
  • Software: Online only
  • Uniek:

Ervaringen met de Smartphoto.nl Is het smart hier je fotoboek te maken?

  1. Inspired says:

    Leuke fotoboeken gemaakt vaak, vooral van de vakanties elk jaar maar nu ook een van de wintersport. Deze ga ik zo bestellen. Maar altijd een mooi fotoalbum van smartphoto gekregen.

Geef Een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

smartphoto

Beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading... Overlay
Lees alle ervaringen over de Smartphoto.nl Is het smart hier je fotoboek te maken?
Prijs vanaf €7,50
Levertijd dagen
Voor en nadelen
Vergelijk fotoboek
Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling