vergelijk online fotoboek maken logo

Verschoore fotoboeken, een aanrader?

Review geplaatst op:

Verschoore SprintPhoto is al bijna 100 jaar actief op het gebied van fotoservice. Het bedrijf heeft 13 fotozaken, verspreid over de provincies Zeeland en Noord-Brabant. Ondanks alle technologische ontwikkelingen op het gebied van fotografie, weet Verschoore een betrouwbare plek te veroveren in de harten van mensen. In de winkels van Verschoore werken ruim 70 mensen. Het bedrijf richt zich erg op productkennis en doet er alles aan om de service richting klanten te verbeteren. Inmiddels biedt het bedrijf dus ook een online fotoservice aan, waar jij natuurlijk optimaal van kunt profiteren. Door middel van het downloaden van de fotosoftware, kun jij je eigen fotoboek samenstellen en zo je herinneringen vastleggen op papier!

Verschoor fotoboek software

De software om een fotoboek te maken is beschikbaar voor Windows en Apple Mac. Met de fotoboek software kun je zelf de mooiste fotoboeken samenstellen. Je kunt de software van Verschoore direct downloaden op de fotoboek pagina. Nadat je de fotoboek software gedownload hebt, kun je direct aan de slag en je fotoboek in elkaar gaan zetten. De foto software van Verschoore is erg overzichtelijk. De software van Verschoore is bijzonder, omdat je tijdens het gebruiken van de software je fotoboek 3 dimensionaal kunt bekijken. Daardoor is het mogelijk om je fotoboek vanuit elke willekeurige positie te bekijken. Een absolute meerwaarde! Het fotoboek kan per post naar je verstuurd worden, of je kunt het ophalen in de winkel.

Keuze van fotoboeken

Je kunt bij Verschoore kiezen uit verschillende fotoboeken. Hardcovers, Softcovers, Lay-Flat en Excellence zijn de mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Uiteraard is elke soort ook weer verkrijgbaar in verschillende maten. Daardoor is er voldoende keuze om fotoboek uit te kiezen die het beste bij je past. De foto’s in het fotoboek worden gedrukt op 200 grams zijdeglans papier. Je moet minimaal 24 pagina’s met foto’s in je fotoboek hebben, om het fotoboek ook daadwerkelijk te kunnen maken.

Maken van een fotoboek bij Verschoore

De fotoboek software van Verschoore is gemakkelijk en snel te gebruiken en daarom zeker aan te raden. De fotoboek software is inzichtelijk ingedeeld. Je kunt klikken op “Fotoboeken” waarna je direct de mogelijkheid hebt om een soort fotoboek te klikken. Wanneer je daarin een keuze hebt gemaakt, dan kun je kiezen uit de grootte van het fotoboek. Indien gewenst kun je gebruik maken van de eenvoudige handleiding.

Je kunt direct beginnen met het uploaden van foto’s naar het fotoboek. Je kunt elke foto die je toevoegt een eigen kenmerk geven. Na het toevoegen van de foto’s, kun je ze gaan indelen in het fotoboek. Uiteraard kan er ook voor een achtergrond gekozen worden. Tenslotte kies je voor een mooie omslag van je fotoalbum.

Levertijd en resultaat van het Verschoore fotoboek

Het resultaat van het fotoboek heeft is goed, de kwaliteit voldoet aan onze verwachtingen. Niet alleen de kwaliteit van het fotoboek was uitstekend. We waren vooral ook verbaasd over de snelle levertijd. In de fotoboek software is terug te lezen dat het fotoboek binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd werd. Dit was bij ons ook zeker het geval en ruim binnen de gestelde levertijd. Een reden voor ons om een volgende keer zeker weer een fotoboek te maken bij Verschoore. Eventueel zouden we bereid zijn het een volgende keer op te halen in de fotowinkel zelf.

Onze ervaring met Verschoore

Hoewel we er in eerste instantie een beetje moeite mee hadden om de software te downloaden, hebben we onze mening daar al snel over bij moeten stellen. De software van Verschoore is namelijk erg uniek. Dat komt onder andere door de mogelijkheid om ons fotoboek 3 dimensionaal te kunnen bekijken. Een absolute meerwaarde wat er voor zorgt dat wij ook een volgende keer zeker weer een beroep zouden doen op de fotoservice van Verschoore. De software om het fotoboek te maken ziet er verder overzichtelijk uit. Alles is netjes ingedeeld. Ook zie je direct wat je kwijt bent aan kosten voor het maken van je fotoboek.

Conclusie

Als er één ding te prijzen is in Verschoore, dan is het wel de optimale service die er geboden wordt. Dit is onder andere ook terug te vinden in de kwaliteit die er geboden wordt van het fotoboek zelf. Ook de snelle levertijd vinden wij een groot pluspunt van Verschoore. De fotoboek software is daarnaast erg gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel dat er zou kunnen zijn, is dat de software eerst apart gedownload moet worden op je computer. Je kunt het niet direct online gebruiken. Dat zou voor de toekomst misschien wel aan te raden zijn voor Verschoore, omdat alles tegenwoordig digitaal gaat.

  • Levertijd:Vanaf dagen
  • Afmetingen: S t/m XL
  • Software: Windows, Mac
  • Uniek:

Ervaringen met de Verschoore fotoboeken, een aanrader?

  1. MyrtheS says:

    Fijne service, in de winkel nog alle voorbeelden bekeken, zo kreeg ik echt een beeld van wat ik zou kopen. Online gemaakt en daarna afgehaald 🙂

Geef Een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

verschoore

Beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading... Overlay
Lees alle ervaringen over de Verschoore fotoboeken, een aanrader?
Prijs vanaf €9,95
Levertijd dagen
Voor en nadelen
  • Downloaden software
Vergelijk fotoboek
Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling