vergelijk online fotoboek maken logo

Goedkoop Fotoboek Maken (tips)

goedkoop fotoboekAfgedrukte foto’s in een album plakken en er teksten onder schrijven is zo achterhaald. Met de komst van aanbieders van fotoboeken, die je zelfs online ontwerp, kun je je vakantieverhaal vertellen met een professioneel geprint fotoalbum. Een goedkoop fotoboek maken kan tegenwoordig bij vele online aanbieders. En ze worden steeds goedkoper. Je maakt al een eigen fotoboek voor minder dan tien euro.

Alle aanbieders zijn de goedkoopste. Tenminste dat zeggen ze. Ze leveren een ‘gratis’ softwareprogramma, leveren ze de hoogste kwaliteit, hebben ze jarenlange ervaring en maken ze gebruik van de meest hoogwaardige druktechniek. Vaak krijg je een foto op de cover gratis, wordt het boek kosteloos verstuurd en wordt het binnen een week geproduceerd en verzonden. Allen gebruiken het kwalitatief beste papier.

Eerlijk gezegd, kwalitatief ontlopen de online fotoboekenmakers elkaar niet zo veel. Wel verschillen zij in de uitvoering van het boek, de dikte van het gebruikte papier en de gebruiksvriendelijkheid van de software. De prijs loopt ook uiteen, maar het is lastig te bepalen wat je precies krijgt voor het te betalen bedrag. Tijd dus om de aanbieders en de verschillende uitvoeringen met elkaar te vergelijken: www.fotoboekmakenvergelijken.com !

Vergelijk alle fotoboeken

Eenvoudig te maken

goedkoop klein ontwerpOnline fotoboeken maken is relatief eenvoudig. De meeste software is gebruiksvriendelijk en je hoeft er geen uitgebreide computerkennis voor te hebben. Kom je er niet uit, dan kun je bij de meeste aanbieders hulp krijgen door contact op te nemen met de klantenservice. Bij sommige aanbieders kun je zelfs, tegen een geringe vergoeding, een workshop van een avond volgen.
Je kunt je eigen creatieve ideeën volledig kwijt in de meeste online fotoboeken. Zo kun je afbeeldingen bewerken, teksten plaatsen, foto’s kantelen en zelfs als achtergrond voor andere foto’s gebruiken. Ben je niet creatief? Sommige websites komen zelf met een voorstel als jij je foto’s hebt geüpload.
Jij hoeft dan alleen nog maar te kiezen welk formaat je wilt, het aantal pagina’s te selecteren en aan te geven of je een harde of een zachte omslag wilt, naar keuze met of zonder foto. Aan iedere uitvoering hangt aan apart prijskaartje. Voor de meeste extra’s betaal je ook extra. De aanbieders hanteren daarvoor ieder een andere prijs.
Lastig om te vergelijken? Niet voor ons!

Vergelijk de prijzen

Speciaal voor jou ontwikkelden wij de fotoboekvergelijker. Wij vergeleken de meeste online fotoboek aanbieders en kwamen tot een mooi overzicht. Dus, wil je binnenkort online een goedkoop fotoboek maken, gebruik dan onze handige tool om prijzen te vergelijken. Selecteer de gewenste afmeting en zie de prijzen. Dan ontdekt je, bijvoorbeeld, dat je de prijs voor een fotoboek van 21×21 cm uiteenloopt van €14,95 tot €27,99! Het is dus de moeite waard om prijzen te vergelijken. Maak je keuze op deze site en je wordt direct doorgelinkt naar de aanbieder die hoort bij jouw selectie.

Vergelijk alle fotoboeken

 

fotoboek vergelijken
Top 10 Fotoboek aanbieders
Fotoboekmakenvergelijken.com
  • 100% onafhankelijke website
  • Vergelijk met voordeel de plek om je fotoboek te vinden
  • Kosteloos geen kosten voor het vergelijken of laten maken
Inschrijven
*Wij versturen geen spam, daar houden wij ook niet van!
Er is iets misgegaan. Controleer of uw e-mailadres klopt en probeer het dan opnieuw.
€10 korting op je eerste fotoboek?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang direct de korting op je eerste bestelling